luni, 23 februarie 2009

Programul rabla 2009: Dacia de 5.000 de euro ajunge şi în România!

Dacia de 5.000 de euro ajunge şi în România. Producătorul local de maşini a decis să reducă preţurile cu 500 de euro la fiecare model, începând cu 2 martie, când începe programul Rabla. Această reducere, cumulată cu prima de casare de 3.800 de lei, echivalentul a 900 de euro, face ca preţul pentru cel mai ieftin Logan să fie de 5.000 de euro.

Automobile Dacia, cel mai important producător autohton de maşini, a anunţat că va reduce cu 500 de euro preţurile pentru toate modelele sale.

În urma acestei decizii, modelul Logan berlină cu motorizarea de bază de 1,4 litri şi 75 de cai-putere a ajuns să coste 5.900 de euro. Citeşte mai mult

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails

DISCLAIMER

http://programulrabla.blogspot.com/ recunoaste faptul ca desi ne straduim sa facem o analiza cat mai precisa si mai corecta, nu putem verifica fiecare lucru care este postat. Ceea ce se posteaza poate intra la categoria fapte reale, speculatii sau zvonuri. Noi gasim imagini pe web care nu sunt protejate de copyright si apar in/pe site-urile cu acess liber, sau primite de la useri si prieteni. Daca orice povestioare sau imagini care apar pe site sunt in contradictie cu legea copyright-ului, va rugam sa ne trimite-ti un mail pe adresa contact[@]hotandfun.info noi vom inlatura acea informatie cat de curand posibil.