sâmbătă, 14 februarie 2009

Firme înscrise în programul "Rabla" 2009

Firme înscrise în programul "Rabla" 2009

Cerinţele pentru a participa la această ediţie sunt:

- autoturism cu vechime mai mare sau egală cu 10 ani de la data fabricaţiei, aflat în stare de funcţionare, care conţine componentele esenţiale de funcţionare;

- cerere de scoatere (radiere) din circulaţie;

- contractarea unui vehicul nou, din rândul firmelor înscrise în acest program.

Se oferă:

- primă de casare de 3.800 RON, faţă de 3.000 cât era în anul 2008. Prima va fi scăzută din valoarea de achiziţie a autovehiculului nou.

Programul se va aplica până în data de 11 decembrie 2009, în limita a 228 milioane RON, fiind valabil doar pentru autovehicule, nu şi pentru camioane şi autovehicule grele.

Deocamdată informaţiile sunt neclare pentru multe dintre societăţi şi se aşteaptă publicarea în Monitorul Oficial a noii Ordonanţe din anul 2009, cu modificările menţionate de primul-ministru Emil Boc la finele lunii ianuarie.

Actualmente este în vigoare ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr 217 din 4 decembrie 2008 - pe care o puteţi consulta aici.

La momentul realizării acestui material, se estima că derularea concertă a programului "Rabla" va începe în prima parte a lunii martie 2009.

Societăţile agreate pentru programul "Rabla 2009" sunt (între altele):

- DACIA - dealer-i locali

- OPEL - dealer-i locali

- CHEVROLET - dealer-i locali

- PEUGEOT - dealer-i locali

- RENAULT - dealer-i locali

- SKODA - dealer-i locali

- VOLKSWAGEN - TESS BRAŞOV

- AUDI - TESS BRAŞOV

- FORD - ŢIRIAC AUTO BRAŞOV

- HYUNDAI - ŢIRIAC AUTO BRAŞOV

- MITSUBISHI - ŢIRIAC AUTO BRAŞOV


sursa: http://www.doctorfm.ro

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails

DISCLAIMER

http://programulrabla.blogspot.com/ recunoaste faptul ca desi ne straduim sa facem o analiza cat mai precisa si mai corecta, nu putem verifica fiecare lucru care este postat. Ceea ce se posteaza poate intra la categoria fapte reale, speculatii sau zvonuri. Noi gasim imagini pe web care nu sunt protejate de copyright si apar in/pe site-urile cu acess liber, sau primite de la useri si prieteni. Daca orice povestioare sau imagini care apar pe site sunt in contradictie cu legea copyright-ului, va rugam sa ne trimite-ti un mail pe adresa contact[@]hotandfun.info noi vom inlatura acea informatie cat de curand posibil.