joi, 14 ianuarie 2010

Programul Rabla continua in 2010, prima de casare ramane de 3.800 de lei

Programul de stimulare a innoirii parcului auto national va continua si in 2010, urmand sa fie aplicabil chiar din prima zi a noului an. Prima de casare valabila pentru un tichet valoric va fi aceeasi ca si in 2009 - 3.800 de lei, iar pentru achizitionarea unui autovehicul nou se pot utiliza unul, doua sau cel mult trei tichete valorice, informeaza Ministerul Mediului, intr-un comunicat.

Ordinul ministrului mediului nr. 1683 pentru aprobarea Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national pe 2010 a fost publicat marti in Monitorul Oficial.

In ceea ce priveste Programul de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole, ghidul aferent a fost elaborat de Administratia Fondului pentru Mediu, urmand a fi aprobat prin ordin al ministrului Mediului si padurilor, in prima jumatate a lui ianuarie 2010.

sursa: hotnews.ro

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails

DISCLAIMER

http://programulrabla.blogspot.com/ recunoaste faptul ca desi ne straduim sa facem o analiza cat mai precisa si mai corecta, nu putem verifica fiecare lucru care este postat. Ceea ce se posteaza poate intra la categoria fapte reale, speculatii sau zvonuri. Noi gasim imagini pe web care nu sunt protejate de copyright si apar in/pe site-urile cu acess liber, sau primite de la useri si prieteni. Daca orice povestioare sau imagini care apar pe site sunt in contradictie cu legea copyright-ului, va rugam sa ne trimite-ti un mail pe adresa contact[@]hotandfun.info noi vom inlatura acea informatie cat de curand posibil.