marți, 4 august 2009

Rabla 2009 si pentru persoane juridice

Din a treia etapa a programului rabla 2009 si pana in anul 2011 Programul Rabla va mai suferi inca o modificare. Se vor aloca 10.000 de locuri si pentru persoanele juridice care vor sa isi inoiasca parcul auto. Aceasta decizie si aceea de a incadra si utilitarele in lista autovehiculelor care pot participa la program, vor ajuta multe compani sa isi schimbe flotele.

”Din cota de 60.000 (de autovehicule - n.red.) vom face o alocare de 10.000 pentru persoanele juridice, diminuând astfel cota la 50.000 pentru persoanele fizice”, a mai spus Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails

DISCLAIMER

http://programulrabla.blogspot.com/ recunoaste faptul ca desi ne straduim sa facem o analiza cat mai precisa si mai corecta, nu putem verifica fiecare lucru care este postat. Ceea ce se posteaza poate intra la categoria fapte reale, speculatii sau zvonuri. Noi gasim imagini pe web care nu sunt protejate de copyright si apar in/pe site-urile cu acess liber, sau primite de la useri si prieteni. Daca orice povestioare sau imagini care apar pe site sunt in contradictie cu legea copyright-ului, va rugam sa ne trimite-ti un mail pe adresa contact[@]hotandfun.info noi vom inlatura acea informatie cat de curand posibil.