vineri, 13 iunie 2008

Skoda şi Programul Rabla 2008: ofertă specială pentru Fabia şi Octavia

Skoda participă şi în acest an la Programul Rabla, oferind participanţilor două modele la preţuri speciale: Skoda Fabia începând de la 7990 euro şi Octavia Tour de la 10970 Euro, cu TVA inclus.
Skoda te aşteaptă cu o ofertă specială:
Noua Skoda Fabia cu preţuri începând de la 7990 Euro şi Skoda Octavia Tour de la 10970 Euro (ambele preţuri au TVA şi prima de casare incluse).

În plus, dacă optezi pentru varianta de credit auto, Porsche Bank ţi-a pregătit o ofertă specială pentru Programul Rabla 2008:
- Dobândă fixa 9,99% pentru Creditul Auto în RON
- Dobândă variabila 6,99% pentru Creditul Auto în CHF
- Dobândă variabilă 9,99% pentru Creditul Auto în EURO

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails

DISCLAIMER

http://programulrabla.blogspot.com/ recunoaste faptul ca desi ne straduim sa facem o analiza cat mai precisa si mai corecta, nu putem verifica fiecare lucru care este postat. Ceea ce se posteaza poate intra la categoria fapte reale, speculatii sau zvonuri. Noi gasim imagini pe web care nu sunt protejate de copyright si apar in/pe site-urile cu acess liber, sau primite de la useri si prieteni. Daca orice povestioare sau imagini care apar pe site sunt in contradictie cu legea copyright-ului, va rugam sa ne trimite-ti un mail pe adresa contact[@]hotandfun.info noi vom inlatura acea informatie cat de curand posibil.