joi, 22 mai 2008

Programul „Rabla” începe în aprilie

Începând din acest an, de prima de casare vor beneficia şi câteva mii de proprietari de tractoare


Programul „Rabla” începe în aprilie În pofida constrângerilor bugetare, programul „Rabla” va continua şi anul acesta, ediţia 2008 a programului urmând să devină „operaţională” chiar de luna viitoare, a anunţat ieri, la Braşov, ministrul Mediului, Korodi Attila.

„Mai trebuie să rezolvăm câteva detalii legate de resursele de finanţare, care vor fi asigurate tot din bugetul Fondului de Mediu, ca şi până acum. În principiu, vreau ca anul acesta să poată fi casate 30.000 de autoturisme vechi, dublu faţă de anul trecut, şi să creştem valoarea primei de casare de la 3.000 la 4.000 de lei noi, aşa cum am prevăzut şi anunţat deja.
Dar trebuie să stabilim exact cum ne putem încadra în buget, pentru că suntem obligaţi să includem în program şi casarea câtorva mii de tractoare, pentru care prima de care beneficiază fiecare proprietar, conform legii aprobate de Parlament, este de 17.000 de lei noi”, a declarat ministrul Korodi. Acesta a mai precizat că „toate aceste probleme vor fi rezolvate până la finele acestei luni, când vom şi anunţa oficial demararea programului, care va deveni operaţional imediat, chiar din aprilie.”
sursa: Gandul.ro

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails

DISCLAIMER

http://programulrabla.blogspot.com/ recunoaste faptul ca desi ne straduim sa facem o analiza cat mai precisa si mai corecta, nu putem verifica fiecare lucru care este postat. Ceea ce se posteaza poate intra la categoria fapte reale, speculatii sau zvonuri. Noi gasim imagini pe web care nu sunt protejate de copyright si apar in/pe site-urile cu acess liber, sau primite de la useri si prieteni. Daca orice povestioare sau imagini care apar pe site sunt in contradictie cu legea copyright-ului, va rugam sa ne trimite-ti un mail pe adresa contact[@]hotandfun.info noi vom inlatura acea informatie cat de curand posibil.